Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödstystnad


Händerna fastlåsta i bordet
Tystnaden har alltid fyra ansikten

Det första är en vit vägg

Det andra föds ur den,
liknar en skrattmås

Det tredje har krympt av förödmjukelse

Det fjärde ser ut som en operationssal
och väntar på honom
som bryter sig in
hos vem som helst




Fri vers av BTS
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-12-13 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS