Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


Om natten, då månen lyser klar.

Om natten då ni andra sover och månen lyser klar.
Då jag ensam i ett mörkt och kallt rum ligger vaken.
Ligger och lyssnar på natten, Ugglan som huar, rådjuret som skäller.
Minutrarna går långsamt, ja nästan inte alls.
För sedan den dag vi skildes åt har tiden nästan stått stilla.
Önskar du var hos mig. Höll om mig.
Då skulle jag känna mig varm, då skulle jag känna mig trygg.
Om jag blundar, kan jag höra dig skratta, kan se dig le.
Aldrig vill jag öppna ögonen, aldrig vill jag släppa dig.
Åh, jag hoppas du förstår?, Hur mycket jag älskar dig!




Fri vers av Söndra
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndra