Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon smyger.

Hon smyger inte omring,
i skoggorna längre.
Har sett henne i solsken.
Är hon verkligen tillbaka?
Trots det mörka.
Trots det hemska.
Hon är här.
Men är hennes själ det?
Hennes ögon lyser,
men dimman finns kvar.
Hon vill vill berätta,
Fast hon är rädd.




Fri vers av Söndra
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndra