Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


När löven ändrar färg.

Det blåer ute, o börjar bli kallt.
Löven ändrat färg o faller ner.
De prasslar under mina skor.
Hösten är här.
Dagtid lyser solen, men om
kvällen blir det mörkt.
Kallt o lite blåsigt...
Fryser du?
Det är då man ska vara två.
Det är då man ska ha någon.
Du är min någon.




Fri vers av Söndra
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndra