Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge inte upp..


det finns hopp!!!

Jag tog tillbaka dig,det tog tid
fortfarande tunnt som den
tunnaste tråd.
efter år av sargad själ,
fann jag dig igen,ditt namn är
MIN VÄRDIGHET..




Övriga genrer av nettus
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 20:28



Bookmark and Share


  boen
Överraskande och tänkvärt slut!
2007-12-20

    Mr.painter
Bra braa
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus