Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag finns samtidigt som jag inte existerar
Jag drömmer men jag är fortfarande vaken
Jag tänker men det står stilla
Jag hör men jag lyssnar inte
Jag pratar men jag kan inte forma ord
Jag ser men jag är blind
Jag hatar att älska
och älskar att hata
Jag lider men det tar inte slut
Jag är tom men ssamtidigt fylld till bredden
Jag känner inget man samtisigt gör det ont
Jag faller men står kvar på marken
Jag blöder utan att ha ett sår
Jag tynar bort men står kvar lika fast som vanligt
Jag är döende men jag dör aldrig




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel