Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass i bilen


låter tungan
leka smaka
på ljuvliga
kulor av choklad

tungan följer
vägen upp
det hårda
spröda kexet

jag slickar slutligen
njutningsfullt
i mig toppens
smekande
mjuka vanilj




Fri vers av Noomi
Läst 444 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-15 09:57



Bookmark and Share


  Sadhistory
Gillar den här
2007-12-17

    Cronopio
Porrfilm med afrikanska skådespelare?
2007-12-17

  Fredrik P. VIP
sensuell metafor
av glass! Godis!
2007-12-15

  Ronny Berk
väl skrivet och beskrivet av en kylslagen njutning för tungan... godsaker som poesi...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Noomi