Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Huvudet Mot Väggen

 

- ser du mig?

frågade du

- ja, jag ser dig..

svarade jag

- känner du mig?

frågade du

- ja, det gör jag

sa jag

- är du min?

frågade du

- ja, just nu är jag det...

viskade jag

- är du med mig hela vägen?

frågade du

- ja, jag är med dig hela vägen

svarade jag

 

den natten

hände allt

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol