Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

 

funnen

upptäckt

sedd

bekräftad

accepterad

godtagen

 

 

till inte mindre än etthundra procent...

inte mindre...

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-15 20:42



Bookmark and Share


    Noomi
den här gillar jag mycket,,
sparar och läser igen...
2007-12-16

  charlotte hedendahl
Absolut! Väldigt bra skrivet!
2007-12-15

  Lyckohäxan Enediel
Nä...inte mindre....absolut inte mindre...
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol