Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Hem!

 

din längtan

är inget annat
än ditt innersta behov
av att ha blivit sedd och älskad

exakt för den du är

behövd
njuten av
accepterad

när den kärlek du ger
värderas på rätt sätt
i dina och din partners ögon

det är då - du har hittat hem

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-15 22:08



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag vill hitta hem där jag slipper att känna mig ensam i tvåsamhet
Du vet vad jag menar
kram
2007-12-16

  charlotte hedendahl
En mycket sann och vacker dikt!
2007-12-15

    Noomi
ja.. jag är helt vilsen..
men jag behövde läsa den ikväll.
tack..
2007-12-15

  Lyckohäxan Enediel
*suck* Har jag gått vilse menar du???
En härlig och sann dikt :)
2007-12-15

  Michaela Dutius
Såå sant och såå vackert uttryckt!!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol