Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck Mig!

 

 

lova att väcka mig

när du är vaken
och redo för mig...

lova!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-15 23:32



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Klockan är 8 minuter i sju på söndagsmorgonen!
Nattviol!
Det är dags att vakna nu!
Glöm inte bort tvättstugan *Ler*
Kram
2007-12-16

  Lyckohäxan Enediel
\"Hoho...vakna...\" Hehe...skoja bara...det var säkert inte mig du ville bli väckt av...;)
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol