Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Ett liv utan dig är som att gå levande, halvdöd
Någonting försvann och är påtagligen jobbigt.
Kärleken jag upplever är en själanöd.

Jag tänker på hur mycket jag älskar dig ständigt.
Utan dig känns allt jag gör och säger eländigt.
När får jag känna dina vackra läppar mot mina igen?
Min enda önskan, är att du åter igen blir min flickvän.

Vart än jag vänder och ser, silhuetter av dig framträder.
Allt blev plötsligt ett frutkansvärt blåsväder.
Jag lovar och svär på allt som existerar;
Jag skall alltid vara vid din sida min älskade,
Och jag finns här än, ännu när du funderar.




Fri vers av Distrusted
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Distrusted