Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig annat än avsaknad

Jag saknar hur dina ögon glänser
När jag ser dom, jag ej bry mig om andras existenser
Jag saknar dina mjuka läppar mot mina
När jag möta dom i en härlig kyss jag kände bara att skina
Jag saknar ditt vackra léende väckas till liv
När jag fram detta få jag känna en glädje så massiv

När får jag känna din värme igen?
Jag önskar att du kom tillbaka till mig, så tänk efter, känn.
När får jag kyssa dig igen?
Jag vill kunna dela och känna kärlek till dig, min flickvän

Jag ej tänka på annat än den fruktansvärda dagen
Då han ifrån mig tog dig, och du nu är tagen.
Jag går varje dag och känner mig helt slagen
Snälla, återvänd så jag slippa ha dom här obehagen!

Ur den nedåtgående spiralen jag vill komma ur
Att jag kommit såhär långt upp ifrån den är bara tur
Jag kan ej ta mig ur den ensam
Jag vill att kärleken skall vara gemensam.




Fri vers av Distrusted
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Distrusted