Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativitetens essens

En droppe
Substansen av sorg
Två droppar
Rinner gång på gång

Dina ord, så etsade i mitt hjärta
Dina ord, så bortflugna, ersatta
Mina ord, så fyllda av den substans

Piskad oändliga rapp
Av negativitetens starkhet
Av positivitetens svaghet

Dragen, släpad, förstörd
Styrkan du stal ifrån mig
Nu regnar endast negativitetens oändliga nederbörd
Eggen du ersatte med...dig.




Fri vers av Distrusted
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-02-21 00:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den vassa...?
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Distrusted