Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn ur mitt huvud!

Jag skall banka skallen i bergsväggen
Tills jag inte känner något mer
Jag skall slå mig själv mot väggen
Tills blodet bara rinner ner

Jag skall riva och bita mig själv
Tills jag slutar tänka på dig
Jag skall slita och slå mig själv
Tills jag inte ens kan se mig

Jag skall rispa och skära
Tills jag slipper ha dig i mina tankar
Jag skall snitta och förstöra
Tills mitt hjärta ej mer bankar




Fri vers av Distrusted
Läst 483 gånger
Publicerad 2008-02-24 20:26



Bookmark and Share


  sara-alice
wow, riktigt starkt skrivet
och bra rytm
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Distrusted