Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Är det meningen att jag skall se på detta som en enbart god dröm som varade länge nog att få mig att gå på molnen, dit du drog upp mig i drömmen?

Är det meningen att jag nu skall lida och vakna upp på morgonarna med helt dyblöta lakan och kuddar, med en uns av hopp på att du ligger på min arm och tittar på mig med den kärleken du hade i din blick, så som bara du kan?

Är det meningen att jag nu aldrig skall få känna din varma och nakna hud tätt intill min, få känna din närhet och kunna stryka dig igenom ditt långa hår?

Är det meningen att jag nu aldrig skall kunna sluta tänka på dig, allt jag känner för dig och att mina tårar aldrig vill sluta rinna ned för mina så redan blöta kinder?

Är det meningen att jag nu för evigt skall omsvepas av denna sorg och misär jag så redan har lidit av, som du förgjorde och som du kastade tillbaka på mig?

Är det meningen att jag nu för evigt skall få gå ensam, hoppandes på att du tar ditt förnufft till dig och hittar tillbaka min farm?

Är det meningen att jag nu aldrig skall få se dig le ditt varma leende som även fick mig att le, är det meningen att jag aldrig skall bli älskad igen?

Isåfall vill jag drömma den drömmen jag tydligen drömde igen, aldrig sluta drömma den och svepas in i din kärlek varmare än dom hetaste solar.




Fri vers av Distrusted
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Distrusted