Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet Kortare

 

tappade huvudet häromdagen

när jag böjde mig ner
för att plocka upp det igen

råkade jag sparka till det
med foten

sen dess utför jag denna märkliga rörelse

där mitt huvud hela tiden gäckar mig

så nära
men ändå utom räckhåll

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-16 17:10



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ahahah huvudlöst! Helvete spillde kafrfe över tröjan, skitsamma, ser inget, har inget huvud längre, ahaha!
2007-12-17

    Noomi
så nära men ändå utom räckhåll...
gissa om jag känner igen..
helt underbar...
2007-12-16

    papillon
Underbar poetisk parafras på ett klassiskt clownnummer!
2007-12-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Du får mig att skratta kära vän, men du är nog inte den enda som har detta \"problem\" . Kanske det går att starta en klubb för
huvudtillkortakommanden\" Underbart underhållande läsnng!/B
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol