Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ett Och Samma

Vi är ett och samma
Flätade själar
Flätade kroppar
Värme och närhet
Där du och jag är allt som finns

Det finns en värld där smärta regerar
Vi flyr till varandra
Blir ett och samma
I den andra världen
Där du och jag är allt som finns

Och det blir lätt så att jag vill släcka min törst
Med kärlek från din hud som skälver under mina läppar




Fri vers av Matti H
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H