Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Om Ditt Liv

När jag läser om ditt liv
Om dina problem och dina strider

Känns det som om du lever

Din själ vaknar
Kroppen, ditt verktyg fylls av liv

Jag fylls av förundran

Vem var denna kvinna?
Och varför dog hon så ung?




Fri vers av Matti H
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-01-22 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H