Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Helvetet Och Himlen Får Vänta

Nu får helvetet
-Och himlen

Vänta

För min själ vill bara vila

I dig




Fri vers av Matti H
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-01-16 11:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr existerar inget mellanläge.
2008-01-16

    Twobo
Någonstans mellan himmel och helvete är det väl precis det man helst vill och ska göra.

Bra skrivet!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H