Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ge Mig En Kontrast!

Se det svart på vitt nu
Ta mig till nattens dag

Ge mig smärta, det är min njutning

Visa mig mörkrets ljus och ilskans glädje

Ondskans godhet spirar

Ge mig mycket lite nu
Men först och sist

Ge mig en kontrast!




Fri vers av Matti H
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-01-28 09:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ok. Här är en kontrast: Jesus. Han gör skillnaden.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H