Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tillbaka


Och så sätts allt i rullning
På ytan av ditt liv
Så hittar du ljuspunkten

Du trodde det skulle räcka
Men ljuset var inte nog

Om du släpper in mig i ditt liv
Så suddar jag ut ditt förflutna ur mitt minne
Och bär dig tillbaka


Tillbaka till där du började ifrån




Fri vers av Matti H
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 13:55



Bookmark and Share


    Nattviol
ja, att bära tillbaka
i kärlek och ödmjukhet
det är vackert
diktat!
; )
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H