Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Död

Täck hennes ansikte
Ty hon är inte med oss längre

Även om hennes ådror pulserar med blod
Och hennes lemmar vittnar om liv

Så är hon sedan länge

Död




Fri vers av Matti H
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-01-22 16:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En beskriving av cirka 9 miljoner svenskar.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Matti H
Matti H