Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och allt


Och allt bara flyter på
Som om ingenting alls hänt
Men solen kastar inte längre ljus
Över våra nakna fötter

Och rosornas blad
Dansar inte längre runt
Våra längtande kroppar
Som de alltid gjorde förr

Men fastän svalorna tvekar
Innan sången når sin första ton
Suktar vi efter evigheten
I trädens kronor




Fri vers av E.B.
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-05-16 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.