Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trötthet...


den trötta kroppen

har en trånande längtan

efter evig sömn




Bunden vers (Haiku) av serum
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-05-16 14:13



Bookmark and Share


  lastkaj
åhh vill bara sova..
så sant.. :)
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum