Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ironisk text om det slutgiltiga.........


Kampen med döden

Döden hånar mig idag!
följer mig med sitt flin
trycker ned mig i dyngan

med ansiktet före
kommer ingen att
se mitt fördömda
anlete

där fick du!

ropar döden
från alla omöjliga
hörn

kom igen!

ropar jag!
ur mitt dyngiga
ansikte

finns omedelbara tecken

på LIV!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
iblaand är detinte klok hur starkt livet kan vara
2007-12-30

  Fredrik Stillesjö
Hej karen!

Ja, livet är svårt att ta död på! Livskraft i dikten... Hälsar vännen Fredrik
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg