Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- kristendomen en bluff, julen är inställd -

 

 

 

svensk handel rasar!!!




Övriga genrer av theperna
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 09:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bra haiku
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna