Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så lätt...




För mig är det inte så lätt

jag har levt utan kärlek så länge..

För mig blir din beröring så magisk

så tårarna kommer..

- Var inte lessen,säger du..

Det är inte sorgtårar..

det är kärlekstårar....

Tårar som du varsamt slickar bort från min kind..

Din ömhet går rakt in i mitt hjärta..

får det att leva igen..

gör att JAG VILL leva..!

För våra små stulna stunder..

Du tittar på mig som om jag vore en gudinna..

men,jag är bara jag..som nästan glömt

hur kärlek känns...

Det rusar i min kropp av din kyss

du stönar,fast mina bröst är små..

Mina händer älskar din kropp..

Du får mig att känna mig mäktig..!

Åh gud,varför är inte livet lätt?










Övriga genrer av hurt and broken
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-17 20:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vacker du berör med dina ord..
2012-01-05

  Teresia Ridell
Smärtsamt vackert !
Ja vet hur svårt det kan vara.
Ligger själv i skilsmässa, har fyra barn. Han (den nye) har två. Båda rädda, längtansfulla. Vill skrika ut mina känslor men måste ligga lågt, pga barnen bland annat.
2007-12-23

  Lyckohäxan Enediel
Nä livet är inte alltid så lätt...Din dikt beskriver väldigt bra känslan av att vara svältfödd på kärlek...vackert :)
2007-12-17

  -Jokke
så vackra
kärleksord

gör mig lycklig
2007-12-17

    Trast
Effektivt uttryckt känslokoncentrat.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv