Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Håller elden vid liv

 

 

 

jag håller elden vid liv för dig
låter den brinna
precis som min kärlek brinner för dig

mitt hjärta
mina armar
och min kärlek håller dig så hårt
aldrig kommer jag släppa taget om dig

för drömmarna besannas
när jag är dig nära
och tiden flyger förbi
den får mig att älska dig mer nu
än för en sekund sedan
jag älskar dig mer idag
än vad jag gjorde igår

vintern är här
den stormar in
och när snön väl försvinner
så kommer min kärlek fortfarande finnas kvar

ibland är livet orättvist
det kan vara jobbigt och svårt
men jag kommer alltid att finnas där för dig
inte enbart i någon timme
inte för en dag eller ett år
nej jag finns här för dig
alltid

tills evigheten når sitt slut
så skall jag älska dig
vid din sida
alltid

och mitt ensamma hjärta
det slår endast för dig
du skänker mig frid och lycka
du får mig att le
ger mig styrka

jag ger inte upp
jag väntar på dig
i hopp om att du skall återvända

vänta
det är allt jag kan göra
för jag går ingenstans utan dig

ge mig chansen
ett samtal
och låt mitt hjärta få visa dig
att det endast slår för dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 995 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-07 05:49



Bookmark and Share


  hurt and broken
kommenterar denna igen..

älskar varje ord i din dikt!!
2008-01-21

  mare VIP
Så underbart skrivet !
Jag blev rörd till tårar.....kärleken är störst....
2007-12-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
\"Den fullständiga kärleksförklaringen\"
skulle jag vilja kalla detta!
Mycket fin!
2007-12-09

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2007-12-09

  Louise. J
Vilken kärleksdikt. Verkligen bra jobbat och när man läser den så känner man verkligen att det är från hjärtat. Applåd från mig!
2007-12-07

  AjBi
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm..... vackert :-)
2007-12-07

  hurt and broken
Mycket,mycket fint skrivet..!
Stor applåd från mig

//6manna
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP