Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kraft i mig


En kraft som drar igenom mig,den kommer ibland..

Gör att jag orkar, gör bekymmer till sand..

Utan den som kommer då och då

klarar jag inte väntan

på att det ska bli vi två..

Var kommer den ifrån,denna kraft ?

Den är stark o god

rinner till som en flod

Ber mig gå på.. ber mig stå upp.. för mitt liv..för oss två..!

för kärlekens skull...




Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv