Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iväg du, jag vill leka mördare med mig själv.


Level tre.

Din doft på min kudde, en förbjuden doft.
Jag äcklas dig och jag är inte okey, jag vet
Jag ger dig mitt skydd, säger
jag vill inte se dig mer.
Din försiktighet och rarhet påminner mig
om ängeln jag lekte som liten.

Sådana som du kan gott stanna i himlen
här nere finns jag
odödliga sate som piskar hudar blodiga
bara därför att
jag ska få mig ett gott skratt.

Kom inte närmare med din värme
jag blir värre då
försämras,
insjunknar.
Mjuknar aldrig.

Drar nytta av dessa oförstörda själar
gnager på deras färska hjärtan
suger i mig för att känna
allt det vackra de bär.

Att inte kunna uppleva
utan att förgöra




Fri vers av Elália
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália