Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför?

 

du vet inte ens själv
eller hur..

som en svärmare
flockas du
kring min nektar

hittar du ens
vad du söker?

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-17 22:42



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja..jag för min del gillar din nektar..i form av ord.. :)
2007-12-17

  Ronny Berk
frågans vara... kan vara svaret ...kanske \"honungsdofter med bismak...\"
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol