Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamast i världen..

 

tänder ett ljus

häller upp

ett fullt glas vin

och dyker långt ner

i chokladasken

lindar filten

tätt om mig

mer vin

gottar mig

i mitt elände

låter tårarna rinna

och tycker så

synd om mig

 




Fri vers av Noomi
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-23 00:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Mycket väl fångat! Stor applåd!
2008-01-05

    Bodil Sandberg
Ja det där kan man känna igen...det är bara sååååååå synd om en just då..och varför skall det inte få vara det...stunden kan mycket väl behövas...om än inte för ofta..tack för den!!
2008-01-04

  ¤Anne¤
det är skönt att göra så ..... ibland. träffsäkert
2008-01-04

  Patrick K
känns igen, du förmedlar känslan bra!
2007-12-24

    LillaL
Du är inte ensam om att vara ensamast i världen.
Många känner nog igen sig.
2007-12-23

  Jer
sitter här,
läser din ord

och tycker så
synd om mig


bra att du
sa det först
2007-12-23

  Madjori
Känner igen syndromet :-)
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Noomi