Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar om en förlorad far. En underbar människa som inte fick chansen att fortsätta sprida ljus.


6 jävla år

Sex år har passerat
Sen din kropp inte orkade mer
Efter en lång kamp
Som du var dömd att förlora

Du finns inte längre hos oss
Eller, kanske gör du det
Inte fysiskt
Men på något sätt




Tänker tillbaka
På allt som har varit
Din sista tid
Din sista fajt

Hur man på nära håll
Kunde följa din väg
Mot det bittra slutet
Utan några redskap att dig hjälpa

Hur man vaknade
Mitt i natten
Hörandes dina ångestatacker
Din rädsla för det som skulle komma

Hur man satt bredvid dig
Du försökte säga något
Du försökte igen och igen
Men din kropp orkade inte

Jag såg hur du gav upp
Försökte dölja det
Men det gick inte
Höll ut in i det sista




Minns samtalet att det var dags
Minns hur jag tog din puls
Minns det sista andetaget
Minns hur pulsen plötsligt var borta

Allt var slut
Ett oerhört tomrum
Som aldrig kan fyllas
Aldrig någonsin




Sex år har passerat
Och det går inte en dag
Utan att jag tänker på dig
Utan att jag saknar dig





Vila i frid




Fri vers av Dude
Läst 550 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-18 09:06



Bookmark and Share


  aol
o så denna skrift grep tag i min själ, en sån sorg som borrar sig in i hjärtat, glömmer aldrig nr mor gick bort,
2010-06-14

    ej medlem längre
Åh vad fin. Den grep verkligen tag.
2009-12-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert och känslosamt beskrivet. Och saknaden får vi nog alltid ha kvar.... och behålla det fina i vårt inre!
2008-05-05

  Lyckohäxan Enediel
Mycket vackert skrivet...mycket längtan och kärlek i dina ord...känner det du förmedlar så tydligt.
2008-04-06

  ospray
jag har varit utan båda mina föräldrar i 23 års tid
och ja det går ännu inte en dag utan jag tänker på dom
så det är nog som det är
2008-03-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å visst är det svårt när föräldrar inte finns där längre
Det är precis som om dom alltid har funnits och ska vara
odödliga på något vis.
Vackert och vemodigt
2008-03-21

  Kristina Wallbing
Du förmedlar kärleken till din far på ett oerhört starkt sätt!
2008-03-15

    Pivvi
Det känns oerhört svårt att kommentera texter så fulla av äkta känsla och sorg... men det faktum att livslånga band, saknad och kärlek just är så svårt att skriva om gör mig bara än mer imponerad över hur du lyckats få ut känslorna på ett så fint sätt i din text...
Tack för att jag fick läsa
/Sandra
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude