Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan.


Stormar lämnar alltid förödelse

Det är så tyst
innuti mig
stormen som har härjat mitt sinne
så läge
har lagt sig till ro
och lämnat mig ensam
och gjort mig stum.

Kanske var det bättre
att tas över av känslor
än att bli nekad dem
tyst stirra på väggar
och undra om den jävel som satt en på jorden
ska rädda en från undergång.

Nu skulle det passa
att känna ilska
eller sorg
(Bara besvikelse, bara den tomma, ihåliga besvikelsen)




Fri vers av Queen_of_me
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-12-19 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me