Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma?


hemma men ändå inte
din värme är fjärran som solens
som vårens doft av uppvärmd jord

mitt hem är inte hemma
det är mitt
men jag är en främling här

snart har värmeljusen brunnit ut
borde sova men saknar ro
för sent att börja måla
för sent att ringa någon

skriver

är inte ledsen
bara full av saknad
och tacksamhet
över att du finns i mitt liv

och att jag får finnas i ditt

borde sova
sluta tänka

längtar





Övriga genrer av Pica pica
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-12-19 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica