Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett möte på morgonen


Maskrosbarn

 

Två maskrosbarn
skakade hand

händerna blev gula




Fri vers av Rachel Roth
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-05-17 09:47



Bookmark and Share


  madinsane
hur snygg som helst!
2005-05-23

  Fale Bure VIP
Underbar
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth