Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna från mars 2004 i en av mina pärmar... har själv alltid känt av magnetfält på t-bana, tåg etc Och vem kan säga att man INTE kan det? Och bevisa detta!


Känslig för magnetfält och stilpoliser

lufsar runt i lägenheten
bland mina fotfilar
när man fått veck
runt munnen
är det svårare att
tatuera läppkonturer
har jag hört

pekpinnepatrullen på Teve
säger vilken taklampa
som passar i ett grönt
sjuttiotalskök

hur man ska uppfatta färgen blått

kreverar i protest
i soffan
när jag får höra
det är avslappnande

mörkblått kan göra
mig deprimerad
klarar inte av det

förståsigpåarna
hur dåligt får en självuppfattning
stämma med verkligheten
utan att allt krakelerar
får jag aldrig veta
av bestämmarmaffian

när alla skickat sina bilder
var jorden utsläckt
det blev mörkt

bilden av en ask albyl
betydde baksmälla likaså
hur jävla kreativt är det
det nya skpandet
en ask albyl
wao

Man säger således
den som har 3G
kommer inte att hamna
utanför bildspråket
Wao

det sjunger inte längre
i min snäcka av honung

orsaken är mikro- och
digitalvågor magnetfält
som hackat sig in
i hjärnbarken
hur det gick till
har jag glömt




Fri vers av Kim VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-12-20 13:07



Bookmark and Share


    papillon
Kära vän, varför frågar du? Du kommer ju ändå aldrig att acceptera någon slags vetenskapliga bevis utan föredrar att lita på vad du själv upplever, eller hur? Själv drabbas jag alltsom oftast av att jag halkar när trottoaren är isig - det beror på Curry-linjerna som borgarna har lagt ut. Vem kan bevisa att jag har fel.....
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP