Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista natten i fullmånens sken.

En natt
en tyst natt
i mitten av september.
Du tog min hand,
tryckte hårt
och viskade mjukt i mitt öra;
Dansa i fullmånens sken och
njuat av din sista natt
i
frihet.




Fri vers av mollypop
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-12-20 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop