Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs stora kärlek är Du

Jag vet att det inte är så roligt jämt
Nä, ganska ofta är det riktigt tråkigt faktiskt
Jag glömmer dig
och du glömmer mig
Barnen tar upp vår tid
så som det ju är meningen
Jag är trött
och du är trött

Men om du bara ger mig en chans till
så lovar jag
att se dig

Gå inte!




Fri vers av Polilla
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 16:12



Bookmark and Share


  LassO
Vardagskärlek... så ofta den glöms i allt annat...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Polilla