Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Du står där i hallen
med sorgsna ögon

I min mage gräver huggtänder,
plöjer sin väg upp genom bröstet,
genom halsen

Smärtan är obeskrivbar
när jag ser dina ögon

Inget finns kvar

Min ögon letar

Tomt

Mitt djupaste mörker
möter din lättnad

och det brister

Munnen öppnar sig,
smärta har ett konstigt ljud

Är det jag som låter?

Är det dina armar jag känner
runt min sargade kropp?

Det spelar ingen roll längre

Inget har betydelse

när allt är borta

Det är inte jag längre

Mitt liv

får någon annan

leva




Fri vers av Polilla
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polilla