Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

När blicken stelnar
och sorgen sover tungt ovanpå min bröstkorg
Räds mig inte då
Håll mig bara hårt

Då när jag vrider mina händer
och fryser om ryggraden
Var den värme jag behöver

Se inte på mig med den där blicken
när jag ligger som en liten spilld droppe
på det kalla badrumsgolvet
Låt mig bara vila i din handflata

När morgondagen känns övermäktig
fyll mina öron för hundrade gången
med orden jag inte vågar lita på
Ta dina sista krafter
lägg din kind mot min
och håll mig bara hårt

Gör mig trygg




Fri vers av Polilla
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-02-02 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polilla