Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min man på bröllopsdagen

Minns du den där första dagen?
Då när vi vandrade längs med ån,
handen i nacken
Jag minns
hur gärna jag ville
känna dina läppar mot mina
Jag minns

Minns du första gången du sa
att du älskade mig?
Jag minns
Men ännu bättre minns jag
första gången jag sa
att jag älskar dig
Jag minns
hur du drog efter andan
och den fullkomliga känslan
i maggropen

Minns du hur allt runtomkring
förlorade i betydelse
den där första sommaren?
Jag minns
att vi inte ens slog på tvn
på säkert två månader
Jag minns också
att jag inte såg någon annan
än dig
Minns du?

Minns du
hur stort allting var?
Hur himlastormande stort,
att inga någonsin
kunde älskat
som vi
Jag minns

Och ändå,
hur stort allting än var
är det än större

nu.




Fri vers av Polilla
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polilla