Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du pojken?

Som en vägg, du står där.

Orörlig och stark.

Med en mitten av kall känsla, och en obehaglig stark front.

Alla våra händer, skall dig få röra.
Men aldrig beröra.

Ditt hjärta är instängt, eller har du inget hjärta?

Jag ser dig aldrig gråta, kan du någonsin förlåta?

Har du inga känslor, ingen vrede, lycka, eller sorg?
Har du aldrig skoj?

Du står där, som en vägg, och löper dagarna ut.

Ingen av vi dödliga, skulle kunna stå ut.

Jag vill så gärna ta din hand, och trycka den ömt.

Ge dig kärlek och beröring fast ditt ordförråd är tömt.

Du kan dock aldrig mer se åt en vilsen själs håll, du kan nog aldrig mer, hålla kontroll.
På vad som egentligen händer.

Jag har aldrig sett dig le, aldrig sett dig skratta.
Jag har aldrig hört dig prata.
Du är grå och stel och har inget i din blick som visar till liv.

Är du pojken, vars hjärta är ertappat?




Fri vers av M i mm i
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 20:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket intressant och vacker text-älskar slutet...\"Är du pojken vars hjärta är ertappat\"
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i