Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ängel

Ditt hår är som guld
Dina ögon som safirer
Ditt lende värmer och lyser upp som en eld
Du är min ängel och min räddare

Du lyser upp mitt mörker
Men jag kan inte se ljuset
Eller känna värmen
Jag har glömt hur man gör

Snälla kom närmare
Och se på mig
Jag vill se dina under bara ögon
Och känna ditt hår

Jag vill veta att du är i närheten
När jag sjunker ner i mörkret
För att aldrig återvända

Jag vill att du ska vara det sista jag ser
Så att när jag blundar
Har jag en ängel vid min sida ner i mörkret




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 20:29



Bookmark and Share


    A Black Angel
mycket, mycket vacker och jag älskar dina slut
2008-01-09

  R-M
Om du ha skrivi om nåb som finns..så se till å ge den...underbar kärleksförklararelse!
2008-01-07

  equilibrium_
vackert *ängelobsession* andra och speciellt sista delen var bäst
2007-12-24

  utstött
underbar dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel