Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta rörelser

Tysta rörelser i mörka nätter
Vandrar nätta fram på tysta droppar
Förevigar minutens passion
Och kväver begärets låga

I nattens stjärnstoft trevar
Vi oss fram mot stranden
Kastar våra viljelösa kroppar
I den oändlighet vi förbisett




Fri vers av E.B.
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-05-17 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.