Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MålTid

 

ät mig gärna

men kom ihåg att du måste
tugga varje varje bit av mig
minst tjugo gånger

för själssmältningens skull




Övriga genrer av Nattviol
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-22 08:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensiv och med gömda budskap i orden
2007-12-22

  drakbruden VIP
Total meltdown....finurlig. Jag läser den om och om igen. Gillas!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol