jag älskar män - som är män(niskor)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar män - som är män(niskor)


En Riktig Man..

 

ser stolt på när
hans kuk reser sig
vill att alla ska applådera
detta att blodet från hans
hjärna hittat nya skrymslen
trots att resten av kroppen
förtvivlat kippar efter syre

trevar sig fram över sin kvinna
tror han hittat klitoris när det
är hennes hemorrojder han
fumligt pillar på
juckar i missionären i mörkt rum
i tre minuter och frågar sen om
det var bra för henne också

en riktig man anser sig inte behöva
göra det bra för sin kvinna
eller ta reda på vad hon behöver för
att må bra eller få orgasm
en riktig man kör sitt eget race
och har inget till övers för sexleksaker

han vaggar fram på stan i byxor
som knappt täcker halva stjärten
men på hans urtvättade t-shirt
som spänner över den feta buken
står det att endast fotomodeller
göre sig besvär

en riktig man skryter för alla hur
många snygga brudar som brukar
förföra honom
fast det enda han får göra är att
runka sig sönder och samman
framför kabelkanalernas hårdporr

han ser inga som helst problem med
att kvinnor tjänar mindre, mycket mindre
för nåde den kvinnan som råkar tjäna
mer - då blir han impotent och ligger
och gråter sig till sömns om kvällarna

har inga skrupler när det gäller ålder
om en fjortonåring  - mot förmodan -
beter sig sexigt utmanande så ser
han inga som helst problem
med att ta chansen till ett skjut
kanske han får slanta lite
men det är det värt

men nåde den som slänger ett öga
på hans egen tonårsdotter
han är ju trots allt en riktig man

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-22 18:22



Bookmark and Share


  tom boreland
riktiga män
är för trötta
luktar diesel
och somnar
innan dom sätter sig

resten-fan vet
2007-12-23

    Noomi
jag gillar den här texten..
trots ironi och allt..
den stämmer tyvärr in på alldeles för
många män(niskor)...
2007-12-22

    Bögen
Ja du kära...
sedvanligt måste jag väl påtala att jag inte är särdeles förtjust i denna din form av ironi. I min värld så befäseter den fler fördomar än vad den gör upp med.
Men vad innehållet beträffar så är det säkerligen en träffande beskrivning av en alltför ofta förekommande verklighet.
2007-12-22

  Berra Bäver
Kan bara hålla med. Det är skillnad på att vara en riktig man och att vara en man på riktigt.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol