Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte riktigt bra i huvudet

jag vet




svälter ihjäl

god afton gott folk

jag bjuder er härmed

en liten del av mitt liv

 

jag var tjock förut

7 kg smalare

och ökning på 1 kg på två år

är jag nu

fan

jag hatar julen

nu ska vi göda grisen!

 

 

vet du vad jag vill ha just nu

nej, det vet du inte

 

trots att jag har berättat

för andra

så är det ingen som lyckas ge mig det

varför skulle du kunna hjälpa mig?

dum tanke

 

jag har många dumma tankar

dum dum dum

dumma

du är inte så bra som alla säger

tyst

amanda, skärp dig

du vet att du inte borde ta åt dig 

av komplimanger 

tyst

förstår du inte att allt är genetiskt

TYST SADE JAG!

du är ful

inte alltid

amanda, du ÄR ful

om du var snygg

hade någon kramat om dig

en sån där nära-kram

och mjuka kyssar

mot dina läppar

...

förlåt

jag ger mig

jag är inte så bra som jag trodde

 

 

men hallå

"du är ju bra på allt"

ofta, var har ni fått det ifrån?

jag är överskattad

 

jag behöver kärlek

jag behöver kärlek

men det är förstås en dum sak att be om

all I want for christmas

is love

 

romantikern amanda

svälter just nu ihjäl

på grund av hångelbrist

och det är allvarligt

please, give me

somebody to love

 

 




Övriga genrer av linneajehn
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 20:39



Bookmark and Share


  Freya
alltså jag känner precis samma sak här va. någon borde döda sånna här orättvisor!
2007-12-30

  Lollan_
åh... fett med bra, jag diggar i massor!!! verkligen underbar!
2007-12-24

    Christabel
Stackars dig.
Men du är inte ensam (om det nu är till någon tröst).
Var stark vännen!
/Flemmy
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn