Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommentar till poeter.se-krisen

\"Viktig information: Allt har ett slut, så även Poeter.se
I nästan 5 år har Poeter.se funnits, men allt har ett slut och där är vi nu.\"

Detta är som ett rött skynke som man bara kan rasande fortsätta stångas mot så länge det hänger kvar. Det är helt enkelt inte acceptabelt, och en överväldigande majoritet av poeter.se:s 15,000 poeter är av samma mening. Kort sagt, det går inte. Det samma gäller lillasyster poetbay.com, som legat oåtkomligt det senaste dygnet, vilket också väckt dess (bara) 2800 internationerlla poeters vrede, oro och förtvivlan där.

Är man poet, så ger man sig inte.





Övriga genrer av Aurelio
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-22 22:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
må alla goda krafter samverka för att säkra framtiden vad gäller denna underbara sajt för skrivande och vänskapande....
2007-12-25

    ej medlem längre
Exakt! Tack, Aurelio!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio